Oppdrag hjemmeside – i kulissene

En søndag morgen med nydelig høstvær var det oppmøte for ansatte i Advokatfirmaet Jørstad med støtteapparat på KilKam-huset. Dagens mål var Nattmålsnuten, som tidligere var utredet og godkjent som lokalisasjon for bildetagning til hjemmesiden. Støtteapparatet bestod av Finn Håkon sine barn (les mennesker) og Siri sitt barn (les hund), Finn Håkon sin kone Therese, og nabokone Tone. Fotograf Trond-Daniel Kastnes Kvalvik var hyret inn for oppdraget.

Det hele begynte med actionbilde; Finn Håkon på terrengsykkel og Siri med joggesko. Vi ønsket et bilde som symboliserer fritiden vår og som viser oss fra en annen side enn med kontorklær og saksmappe. Selv Roger (hund) fikk være med på bildet da han er det største symbolet på Siris fritid.

Da den første bildeseansen var i boks, gikk alle mann og hund i retning toppen. Etter en del frem og tilbake underveis på hvor bildene skulle bli tatt og hvor fotografen skulle stå, inkludert et par kill your darlings slik enhver kreativ prosess innebærer, fant vi en passende spot. De selvutnevnte modellene skiftet til jobbantrekk, samtidig som solen ble borte og det kom en sur vind. Høsten er definitivt her, noe som også betyr nydelige farger i fjellet og fint lys på himmelen. Høsttemningen, kombinert med en dyktig fotograf og et upåklagelig støtteapparat, resulterte i bilder som både representerer Advokatfirmaet Jørstad og som samsvarer med hjemmesidens oppbygging.

Som seg hør og bør kommer det et lite knippe av bilder behind the scenes.