Månedens applaus til Medkila Skilag og IF Kilkameratene!

 

Det er fredag 15 mars 2019. Et par minus og lettskyet oppholdsvær; tilnærmet vindstille. Ideelle forhold, med andre ord. Junior er nettopp levert i barnehagen og kursen settes mot Kilkam-anlegget. Det første man ser er et beskjedent treskilt nede ved Kilbotnveien. Men når man svinger opp bakken, krysser broen over hovedveien og fortsetter inn mot Sparebank1 Kilkam Arena, får man et bestemt inntrykk av at det er store ting på gang.

Vi i Advokatfirmaet Jørstad vet selvsagt godt hva som er i emning. Vi har nemlig meldt oss frivillig til å være med og arrangere årets Norgescup på ski, og forberedt oss lenge. Kick-off ‘en noen dager før ga en forsmak på hva vi hadde i vente. Men å ankomme anlegget på morgenkvisten og se at nå – nå går dette faktisk av stabelen! – det føles likevel spesielt.

 

Det er slett ikke første gang Medkila Skilag og IF Kilkam arrangerer skikonkurranser sammen. Allerede i 2012 samarbeidet klubbene om Hovedlandsrennet, og i 2015 NM del 2. I 2017 var klubbene sammen om Junior-NM på ski. I tillegg kommer en lang rekke treningsrenn og andre fellesaktiviteter.

Gjennom Norgescup-helgen 2019 har vi ørene på stilk for å fange opp tilbakemeldinger fra utøvere og publikum. Vi får etter hvert et bestemt inntrykk av at folk er fornøyde. Når arrangementskomiteen avslutter helgen med lasagne og bløtkake på Kilkam-huset, spandert av Harstad Kommune, kommer dommen fra Skiforbundet: Teknisk delegat har konkludert med at arrangementet holdt verdensklasse på samtlige punkter!

Vi i Advokatfirmaet Jørstad er selvsagt stolte over å få lov til å bidra til vellykkede arrangementer som dette. Men selv om vi er ihuga Kilkam-patrioter, er vi kanskje aller mest stolte over det gode samarbeidet med Medkila Skilag. Gang på gang møter alle opp for å trekke i det samme tauet. Da glemmer vi hvilken klubb vi tilhører. I hvert fall frem til neste konkurranse…!

Konkurranse er sunt for fremdrift og nyskapning. Men samarbeid er minst like viktig. Det trenger ikke å være noe motsetningsforhold – alt til sin tid. Erfaringene vi får er uansett noe vi verdsetter høyt, både i vår arbeidsdag og i livet for øvrig.

Takk for laget – for denne gang!

– Henrik –