Lørdag 22. september 2018 inviterte Sparebanken Nord-Norge (SNN) til tidenes folkefest i Harstad med konsertarrangementet Glød. Baktanken var å takke alle som engasjerer seg for sitt lokalsamfunn, og inspirere enda flere til å engasjere seg – noe de utvilsomt gjorde!

I anledning arrangementet hadde SNN klart å sette sammen en line up som i seg selv var en applaus verdig. Ikke bare hadde de klart å få internasjonalt anerkjente Sigrid på lista, men også andre artister som er godt kjent i Norge var representert, og flere av disse fra Nord-Norge. Det kan blant annet her nevnes Marcus og Martinius på arrangementets barnekonsert, og Sondre Justad, Dagny, Kari Bremnes og Harstads egne Kristian Kristensen og Thea Floer Kulseng på kveldskonserten.

Både valg av lokasjon for konsertene og line up-en var selvsagt et godt utgangspunkt for den fantastiske stemningen under kveldskonserten. I tillegg til at arrangementet i seg selv og publikum bidro så det holdt for stemningen, kanskje spesielt under Sondre Justad sin fremføring hvor han fikk publikum med på allsang av blant annet «Nu har du mæ».

I tillegg til selve konsertarrangementet, hadde SNN samlet mange av sine ansatte for å bidra på dugnadsarbeid. Det kan blant annet nevnes besøk av samtlige sykehjem, vedlikeholdsarbeid for lokale idrettslag og lunsj for å hedre lokale frivillige.

GLØD har utvilsomt vært et positivt bidrag til Harstad, både med tanke på konsertarrangementet og dugnadsarbeidet, hvor flere lokale foreninger har fått utført arbeid som muligens ellers hadde vært vanskelig å få gjennomført. Vi i advokatfirmaet Jørstad ønsker derfor å gi månedens applaus til GLØD, og håper at arrangementet kan være et godt eksempel for hvordan også andre aktører i næringslivet kan bidra til sitt lokalsamfunn på en god måte.

– Helene –

Forsidebilde: Vizuelli